پربازدید
پربازدید

پربازدید

آموزش تهیه سالاد تبوله لبنانی/تصاویر


http://cdn.akairan.com/akairan/user/10/201442711152540a.jpg

سالاد تبولی,سالاد لبنانی با بلغور,سالاد لبنانی,انواع سالاد لبنانی,طرز تهیه سالاد لبنانی,دستور سالاد لبنانی,سالاد بلغور لبنانی,طرز تهیه سالاد لبنانی تبوله,انواع سالاد



مواد لازم سالاد تبولی برای 6 تا 8 نفر :



بلغور گندم ریز

3/2 پیمانه

100 گرم / 353 کالری

جعفری

ریز خرد شده6 پیمانه

100 گرم / 25 کالری

نعنا تازه

ریز خرد شده 2/1پیمانه

100 گرم / 43 کالری

گوجه فرنگی

خرد شده 5عدد

100 گرم / 15 کالری

پیازکوچک

خرد شده 2عدد(200گرم)

100 گرم / 36 کالری

پیازچه

خرد شده 2عدد

100 گرم / 3 کالری

روغن زیتون تصفیه نشده

4/1پیمانه(60میل)

100 گرم / 900 کالری

آب لیموی تازه

2/1پیمانه(125میل)

100 گرم / 26 کالری

نمک و فلفل سیاه

به میزان لازم

100 گرم / 0 کالری



طرز تهیه سالاد تبولی :


*. ‫بلغور را با آب ولرم به مدت15 دقیقه خیس و سپس آبکش می کنیم.

*. ‫به طوری که آب آن کاملاٌ گرفته شود آن را در یک ظرف بزرگ می ریزیم.

*. جعفری، نعنا، گوجه فرنگی، پیاز و پیازچه را به آرامی با بلغور مخلوط می کنیم.

*. ‫نمک و فلفل را اضافه می کنیم.چند دقیقه قبل از سفرو، روغن زیتون و آب لیمو را اضافه می کنیم.

 


نکته :


*. ‫این خوراک را بلافاصله پس از تهیه مصرف کنید.

*. ‫این خوراک را نباید پس از تهیه فریز کنید.

 


خواص جعفری :


*. ‫ضد نفخ شکم است .

*. ‫شریان ها و رگ ها راتمیز می کند .

*. ‫ادرار آور و قاعده آرو است .

*. ‫برای درمان تب نوبه بکارمی رود .

 


اختصاصی آکاایران

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد